Η ελέω λογογράφου γκάφα ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλου για την αναβάθμιση των F-16

Αναβάθμιση F-16: Γκάφα Παναγιωτόπουλου στη Γιορτή Αεροπορίας – Ανακοίνωσε ότι θα φέρει στη Βουλή τη σύμβαση που βρίσκεται ήδη σε ισχύ. Την πρόθεσή του να φέρει στη Βουλή τη σύμβαση για την αναβάθμιση των F-16 η οποία είναι ήδη σε ισχύ από το 2018 εξέφρασε χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Η δήλωση που έγινε στη γιορτή αεροπορίας, στον επίσημο εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων, στη Δεκέλεια, ανέφερε συγκεκριμένα:

«Κι όταν σε λίγες μέρες από τώρα, ευελπιστώ μέχρι το τέλους του μήνα, το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους, φέρουμε προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων τις συμβάσεις για την αναβάθμιση των F-16, την αναβίωση της ΕΑΒ και εν συνεχεία την υποστήριξη των Mirage 2000 και 2005, τότε θα μπορέσω και εγώ να πω ότι κάναμε και εμείς κάτι από το καθήκον μας για να έχουμε την Πολεμική μας Αεροπορία στο επίπεδο που πρέπει να είναι».

Λογικά, ο υπουργός θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η σύμβαση για την αναβάθμιση των F-16 είναι σε ισχύ από τις 30 Απριλίου 2018 και μάλιστα πληρώνουμε αρκετά εκατομμύρια κάθε χρόνο, ως εξής… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ