Για πρόγραμμα τεσσάρων ωρών, πάει διακοπές τέσσερις μέρες στο Λονδίνο…

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media μια φωτογραφία του Πρωθυπουργού, ζωσμένου με σακίδιο, που μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του περνάει ένα ανέμελο Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο.

Σχολιάζει ο Γιώργος Μουρούτης
ΠΗΓΗ: THE PRESIDENT

Προσωπικά είμαι της παλιάς σχολής, όχι αυτής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και επιλέγω να μην ασχολούμαι με τις οικογένειες κανενός, ακόμα και αν αυτός έχει βλάψει τη δικιά μου. Ως εκ τούτου αρνήθηκα να σχολιάσω την πληροφορία, που άλλωστε δεν ήξερα αν είναι αλήθεια, που ήθελε τον πρωθυπουργό να βρίσκεται οικογενειακώς στο Λονδίνο για διακοπές και να πετάγεται για μερικές ώρες στις Βρυξέλλες για την έκτακτη σύνοδο κορυφής.

Άλλωστε, βλέποντας τη φωτογραφία, θεώρησα ότι αυτή έχει δοθεί από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, ο οποίος πλέον παραδίδει μαθήματα επικοινωνίας.

Και αυτό γιατί τον παρουσιάζει χαμογελαστό, οικογενειάρχη, χωρίς αστυνομικούς, να χαλαρώνει μαζί με τη σύντροφό του και τα παιδιά του, τελείως διαφορετικό δηλαδή, από τον κ. Τσίπρα που σε κάθε του βήμα περιστοιχίζεται από δεκάδες αστυνομικούς, τον κ. Τσίπρα που παραδίδει τη Μακεδονία στον κ. Ζάεφ ή τον κ. Τσίπρα που πνίγεται στο Ζάππειο από τη γραβάτα της αποτυχίας του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ