Γέλια μέχρι δακρύων… νέα γελοία ανάρτηση του τόσο γραφικού Παπαδημούλη!

Τέσσερα είναι πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κοροναϊού στην Ελλάδα, με τους ασθενείς να έχουν ταξιδέψει πρόσφατα σε κάποια από τις πληττόμενες περιοχές της βόρειας Ιταλίας. Αυτό το γεγονός σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Στην ανάρτησ προσπαθεί να συνδέσει τον κοροναϊό με το Μιλάνο, το Κολέγιο… τον ΣΚΑΪ και το ρατσισμό!

«Αυτό, που τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού μας ήλθαν από το Μιλάνο κ τα πρώτα μέτρα αφορούν στο Κολλέγιο Αθηνών, ιδιωτική τράπεζα, τον δήμο Θεσσαλονίκης, τη Βουλή κ τον ΣΚΑΪ, είναι ασφαλώς τυχαίο. Είναι όμως ταυτόχρονα και ένα χαστούκι στον ρατσισμό, την άγνοια και την απύθμενη βλακεία!», έγραψε.

Η απύθμενη βλακεία μάλλον αφορά όμως τον ίδιο. Παρότι βολεμένος και χορτάτος Ευρωβουλευτής, επέλεξε να σπεκουλάρει πολιτικά για μια ακόμη φορά, αναδεικνύοντας την προσωπική του ηλιθιότητα. Βρε πολιτικέ μπουμπούνα, μισαλλόδοξε, “παντογνώστη”, απομεινάρι της Μεταπολίτευσης και… πολιτικέ φελλέ Παπαδημούλη, δεν σου είπε κανείς ότι το Μιλάνο έχει τη μεγαλύτερη παροικία Κινέζων που αριθμεί 21.000 άτομα! Καλά που σε έχουμε να μας διασκεδάζεις!!!