Έβγαλαν στη σέντρα την ΠτΔ οι Τούρκοι επειδή… τους είπε εισβολείς, στεφάνι στην ΕΟΚΑ

“Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ΠτΔ της Ελλάδας που είναι το κακομαθημένο παιδί της Ευρώπης, πριν από την επίσκεψή της στον Ελληνοκυπριακό τομέα έθεσε στο στόχαστρο πάλι την Τουρκία. Η Ελληνίδα πρόεδρος κατά την επίσκεψή της στη νότια Κύπρο θα επισκεφθεί και τους τάφος των ηγετών της ΕΟΚΑ που ήταν γνωστοί για τις σφαγές που έκαναν στους Τουρκοκυπρίους”, αναφέρει η τουρκοφυλλάδα του Ερντογάν Yeni Akit.

“Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου πρόεδρος Δημοκρατίας της Ελλάδας που κλιμάκωσε την ένταση μην μπορώντας να χωνέψει την χρήση δικαιωμάτων που έκανε στην Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία, πριν από την επίσκεψή της στην ελληνοκυπριακή διοίκηση τόλμησε να θέσει στο στόχαστρο πάλι την Τουρκία. Η Ελληνίδα πρόεδρος η οποία θα μεταβεί αύριο στην Κύπρο για τριήμερη επίσκεψη προέβη σε θρασείες δηλώσεις στο ΡΙΚ.

“Η Ελληνίδα πρόεδρος υποστήριξε πως η Τουρκία στο νησί είναι εισβολέας. Η Ελληνίδα ΠτΔ διέπραξε ένα ακόμη σκάνδαλο, υποστηρίζοντας πως η συμπεριφορά της Τουρκίας (που χρησιμοποιεί τα νόμιμα δικαιώματά της) στρέφεται κατά της κυριαρχίας και των δικαιωμάτων κυριαρχίας κρατών-μελών ενώ απειλεί την ειρήνη και τη σταθερότητα. Η Ελληνίδα πρόεδρος κατά την επίσκεψή της στη νότια Κύπρο θα συναντηθεί με τον Ελληνοκύπριο ηγέτη Νίκο Αναστασιάδη. Η Ελληνίδα πρόεδρος επίσης θα επισκέφθηκε τους τάφους ηγετών της ΕΟΚΑ που ήταν γνωστοί για τις σφαγές που έκαναν στους Τουρκοκυπρίους”, καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ