Έργο για τη Μητροπολιτική Αστυνομία της Βαρσοβίας από την Intracom Telecom

H Intracom Telecom σε συνεργασία με την Xentia, πολωνική εταιρεία παροχής ασύρματων λύσεων και ευρυζωνικών δικτύων για συστήματα επίβλεψης, διευρύνει το σύστημα μετάδοσης υπηρεσιών ψηφιακής κινητής ραδιοεπικοινωνίας (DMR Simulcast) της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βαρσοβίας (KSP Βαρσοβίας) χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα OmniBAS ως την επιλεγμένη μικροκυματική ζεύξη για υποστήριξη δικτύου (backhauling).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έπειτα από διαγωνισμό που διεξήγαγε η Μητροπολιτική Αστυνομική Διεύθυνση της Βαρσοβίας και έληξε στις 28 Ιανουάριου 2019, η Xentia, σε συνεργασία με την Intracom Telecom, ανέλαβε το έργο για την αντικατάσταση του υπάρχοντος αναλογικού συστήματος μετάδοσης υπηρεσιών ψηφιακής κινητής ραδιοεπικοινωνίας (DMR) στα προάστια της Βαρσοβίας.

Μέσω της νέας ραδιοζεύξης OmniBAS, η Intracom Telecom θα υλοποιήσει υπηρεσίες συνδεσιμότητας για την υποστήριξη του δικτύου δεδομένων των προαστίων, συμπεριλαμβανομένης και της υπάρχουσας κίνησης δεδομένων. Συγκεκριμένα, το ήδη υπάρχον δίκτυο OmniBAS, το οποίο είναι σε λειτουργία από το 2015, θα επεκταθεί περαιτέρω ως ασφαλής λύση για υποστήριξη του συστήματος μετάδοσης υπηρεσιών ψηφιακής κινητής ραδιοεπικοινωνίας (DMR Tier II Simulcast).

Επιπλέον, λόγω της πλεονάζουσας χωρητικότητας που προσφέρει η λύση, θα χρησιμοποιηθεί και για άλλες υπηρεσίες, όπως βίντεο (κλειστό τηλεοπτικό κύκλωμα ελέγχου της κυκλοφορίας), PSTD και OST-112, ένα πρόγραμμα που αφορά στην αποκλειστική μετάδοση δεδομένων και κλήσεων εκτάκτου ανάγκης μεταξύ Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος. Παράλληλα, το προηγμένο και πλούσιο σε λειτουργίες σύστημα διαχείρισης δικτύου, uniMS, το οποίο είναι ήδη σε λειτουργία, θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοσή του για να υποστηρίξει όλο το δίκτυο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ