Επιθέσεις κατά τουρκικών στόχων από τις “Κουρδικές Μονάδες Εκδίκησης”

Μονάδες Εκδίκησης πραγματοποίησαν δράσεις σε τρεις πόλεις δηλώνοντας πως “Δεν πρόκειται να σταματήσουμε ποτέ μέχρι να απελευθερωθεί ο ηγέτης μας”. Οι Μονάδες Εκδίκησης Μάρτυρα Σεμά Κοτσέρ και Μαρτύρων του Άφριν, έκαναν ανακοίνωση σχετικά με τις δράσεις που πραγματοποίησαν τις τελευταίες μέρες.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν πως “Από την μια μαζί με τον λαό μας χαράζουμε τις δράσεις που θα ματαιώσουν τις επιθέσεις του φασισμού και από την άλλη μεριά, θα συνεχίσουμε να κλιμακώνουμε τον κλοιό της φωτιάς γύρω από την κόκκινη γραμμή τον Ηγέτη μας. Δεν πρόκειται ποτέ αν σταματήσουμε μέχρι ο Ηγέτης μας και ο λαός μας να αποκτήσουν μια ελεύθερη ζωή”.

ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι μονάδες εκδίκησης ανακοίνωσαν ως εξής τις λεπτομέρειες των δράσεων : “Στις 5 Απριλίου στην συνοικία Χατσόρτ του Ιπέκγιολού του νομού Βαν, μονάδες αυτοάμυνας μας επενέβησαν σε αστυνομικούς που φερόταν άσχημα στον κόσμο μας και έτσι αναγκάστηκαν να αποσυρθούν. Στην σύγκρουση που ξέσπασε ο εχθρός αναγκάστηκε να υποχωρήσει.

“Στις 5 Απριλίου στο Σουρ του Ντιγιαρμπακίρ, συνεχίστηκαν οι επεμβάσεις μας σε εμπόρους ναρκωτικών. Σπίτι εμπόρου ναρκωτικών χτυπήθηκε με αυτοσχέδια βόμβα και πυροτεχνήματα. Στις 4 Απριλίου στο Καντίκιοϊ της Κωνσταντινούπολης καταστράφηκαν με πυρπόληση 4 οχήματα που ανήκαν σε 4 φασίστες του κόμματος ΑΚΡ”.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ