Έπαιξε ρόλο η Ορθοδοξία στην Επανάσταση του 1821;

9/7/2020 – Την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 στις 19.00, ο πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας, Κωνσταντίνος Χολέβας, θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα, “Ο ρόλος της Ορθοδοξίας στην Επανάσταση του 1821. Το σεμινάριο προβάλλεται και διαδικτυακά από την ιστοσελίδα του Άρδην (ardin-rixi.gr) και του livemedia.gr, που είναι και χορηγός επικοινωνίας. Ο χρόνος διάλεξης του ομιλητή θα είναι 70 λεπτά και θα ακολουθήσει διάλογος.

Οι διαλέξεις απευθύνονται σε νέους: μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές, μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς φοιτητές, αλλά και σε νέους εργαζόμενους και είναι άνευ αντιτίμου για αυτές τις κατηγορίες. Για τους υπόλοιπους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το αντίτιμο για κύκλο 5 διαλέξεων είναι 20€ και η μεμονωμένη διάλεξη 5€.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης για όσους και όσες το επιθυμούν. Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται στον χώρο πολιτισμού & πολιτικής «Ρήγας Βελεστινλής», 6ος όροφος, Ξενοφώντος 4, πλ. Συντάγματος.

Λόγω κορωνοϊού στην αίθουσα θα μπορούν να παραστούν μέχρι πενήντα άτομα, για αυτό παρακαλούμε όσοι/ες θέλουν να παρακολουθήσουν δια ζώσης να επικοινωνήσουν μέχρι μια μέρα νωρίτερα στο 210-3826319 για να δηλώσουν συμμετοχή. Στην αίθουσα θα τηρούνται μέτρα προστασίας και θα παρέχεται μάσκα μιας χρήσης.