Ενόχληση των τουρκόψυχων στη Θράκη λόγω άσκησης διέλευσης του Έβρου!

“Το σενάριο των στρατιωτικών ασκήσεων που γίνονται στη συνοριακή περιοχή Ελλάδας Τουρκίας συνεχώς είναι το πέρασμα στην απέναντι όχθη. Για κάποιο λόγο η χώρα μας η Ελλάδα κατά τις στρατιωτικές ασκήσεις που εκτελεί στη συνοριακή περιοχή Ελλάδας Τουρκίας, στο σενάριο τους έχει συνεχώς το πέρασμα στην απέναντι όχθη.

“Ο αρχηγός ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης επιθεώρηση μονάδας του τέταρτου σώματος Στρατού και παρακολούθησε μαζί με αξιωματικούς τη στρατιωτική άσκηση που έγινε στην περιοχή του Έβρου.Το σενάριο της άσκησης που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Ιουνίου, όπως πάντα ήταν το ίδιο και περιλάμβανε το πέρασμα στην απέναντι όχθη του ποταμού Έβρου. Κατά τις στρατιωτικές ασκήσεις που γίνονται στην περιοχή του Έβρου την τελευταία περίοδο σχεδόν πάντα μετέχουν και επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι.

“Ο αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης ως αξιωματικός που έχει υπηρετήσει παλαιότερα στην περιοχή, στο τέλος της άσκησης επισκέφτηκε στρατιωτικά φυλάκια στη συνοριακή περιοχή και δεν παρέλειψε να δώσει κατευθύνσεις σχετικά με την εκτέλεση της αποστολής τους”, αναφέρει η “εφημερίδα” Birlik.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ