Ελλάδα – Κύπρος πάνε σε “κουβέντα” με την Τουρκία… προ ορκωμοσίας Μπάιντεν;

Η Πενταμερής Διάσκεψη για το Κυπριακό είναι γεγονός σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου». Προς το τέλος Φεβρουαρίου, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες θα καλέσει στη Νέα Υόρκη, για τρεις ολόκληρες μέρες, τα ενδιαφερόμενα μέρη για να στήσει την παγίδα, σε συνεργασία με τους Βρετανούς και του Τούρκους, στον Πρόεδρο της Κύπρου και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Στις 25 Ιανουαρίου, θα προηγηθεί βεβαίως η έναρξη των διερευνητικών επαφών μεταξύ της Ελλάδας και της κατοχικής Τουρκίας, μία εξέλιξη που συμφέρει απόλυτα στον Ταγίπ Ερντογάν, καθώς θα διασωθεί από τις κυρώσεις και από πολλά άλλα που έρχονται.

Έτσι έχουν τα πράγματα και όλα τα άλλα που λέγονται είναι μπούρδες. Η Κυπριακή Δημοκρατία θα παρουσιαστεί στην Πενταμερή ως ελληνοκυπριακή κοινότητα -στο ίδιο επίπεδο με το καθεστώς των κατεχομένων, που υπάρχει μόνο λόγω της παρουσίας των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων.

Και η Αθήνα, δυστυχώς, θα βρεθεί σε καθεστώς μεγάλης άμυνας στη διάρκεια των διερευνητικών, διότι οι εταίροι και οι σύμμαχοί μας, τον Πρωθυπουργό θα πιέσουν όταν η Τουρκία επιμένει να θέσει στο διαπραγματευτικό τραπέζι 60 θέματα! Αυτό δεν λένε οι Τούρκοι; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ