Δυστυχώς, η Αθήνα είδε τον “τερματισμό” του τουρκικού bullying συμφεροντολογικά

Συνέβησαν πολλά περίεργα και ακατανόητα πράγματα τις τελευταίες 24 ώρες, που αφορούν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την πολύ ορθή επιμονή της Κυπριακής Δημοκρατίας, να επιβληθούν κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και στη Λευκορωσία, αλλά και στην Τουρκία.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Η Αθήνα ανακοίνωσε ότι θα ξαναρχίσουν οι διερευνητικές με την Τουρκία χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας ομιλεί περί συνομιλιών, όχι διαπραγματεύσεων, άρα μπορούμε να εικάσουμε ότι συζητούνται τα πάντα. Και οι όροι που έθεσε η Τουρκία.

Την ίδια στιγμή, που η Ελλάδα θα συνομιλεί με την κατοχική δύναμη, η Κυπριακή Δημοκρατία θα συνεχίζει να βρίσκεται υπό ευθεία απειλή από τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις. Και στη θάλασσα και στη στεριά. Λόγω αυτού, η Άγκυρα θα μπορεί να εκβιάζει την Αθήνα στο τραπέζι του διαλόγου…

ΑΚΟΜΑ: Με μία ψευτοδικαιολογία, ότι δήθεν ένας συνεργάτης του είναι θετικός στον κορωναϊό, ο κ. Σαρλ Μισέλ ανέβαλε τη σύνοδο των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων των χωρών-μελών της αναξιόπιστης Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι προφανές ότι η αναβολή έγινε για να υπάρχει χρόνος να ασκηθούν πιέσεις στη Λευκωσία να άρει το βέτο της. Τους εκβιασμούς και τις απειλές του Βερολίνου θα τις δούμε δια γυμνού οφθαλμού τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, η Κυπριακή Δημοκρατία δέχεται άθλιες επιθέσεις από τους Τούρκους, από τους Γερμανούς, αλλά και από τις γνωστές ελληνικές γραφίδες, που… “μίλησαν” δυστυχώς τουρκικά. Αν έγραφαν τα κείμενα Τούρκοι, δεν θα ήταν τόσο …αντικυπριακά.

Το μίσος αυτών των… “γραφίδων” για τους Έλληνες της Κύπρου δεν έχει πάτο. Αλλά, εδώ είμαστε για να τους απαντούμε, να τους αντιμετωπίζουμε και να τους λέμε κατάμουτρα ότι δεν τους φοβόμαστε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ