ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ & ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Δωρεά ιατρικών μηχανημάτων, υλικών

Σε δωρεές ιατρικών μηχανημάτων και υλικών στα νοσοκομεία Αττικόν, Ευαγγελισμός καθώς και στα νοσοκομεία Ιωαννίνων, Σερρών και «Μποδοσάκειο» Πτολεμαΐδας προχώρησαν οι Όμιλοι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ύστερα από επαφές με το υπουργείο Υγείας και τις διοικήσεις των νοσοκομείων.

Συγκεκριμένα, αγοράστηκαν:

– Πλήρης εξοπλισμός για την λειτουργία οκτώ κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Αττικόν», για την κάλυψη των αναγκών της Κλινικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει οκτώ αναπνευστήρες (εκ των οποίων ο ένας είναι φορητός για ευελιξία στην ΜΕΘ και για μεταφορές), εννέα monitors τελευταίας τεχνολογίας (εκ των οποίων το ένα είναι φορητό για ευελιξία στην ΜΕΘ και για μεταφορές), έναν κεντρικό σταθμό ελέγχου monitors (για έως 16 monitors) και 18 αντλίες εγχύσεως σύριγγας.

– Στολές, μάσκες, αντισηπτικά κλπ. αναλώσιμα πρώτης ανάγκης για το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», για την προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου (από κοινού με την εταιρεία ΗΡΩΝ)

– Αναπνευστήρες, ιατρικά μηχανήματα, αναλώσιμα και οικίσκοι (χώροι πρώτης υποδοχής πιθανών περιστατικών) σε νοσοκομεία της περιφέρειας (Ιωαννίνων, Σερρών και «Μποδοσάκειο» Πτολεμαΐδας).

«Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να συνδράμουμε το έργο τους με όλες μας τις δυνάμεις», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ