Δολοφονία στη Μενάνδρου: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αλλοδαπού που σκότωσε τον 23χρονο από το Αφγανιστάν στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού τμήματος διεξάγουν  έρευνες στην περιοχή στην οποία έγινε η δολοφονία, ενώ σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει 129 προσαγωγές.

Υπήρξε «ραντεβού» θανάτου

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, οι αντιμαχόμενες ομάδες Αφγανών και Πακιστανών είχαν δώσει «ραντεβού» με σκοπό να… δείξει η μία πλευρά στην άλλη ποιος θα κυριαρχήσει στην περιοχή. Λίγο καιρό πριν τη δολοφονία της Μενάνδρου, οι δύο αντίπαλες ομάδες είχαν… χωρίσει τις αρμοδιότητές τους για τη διακίνηση ναρκωτικών, λαθραίων τσιγάρων, ειδών παρεμπορίου αλλά και κλεπταποδοχής. Συγκεκριμένα την οδό Μενάνδρου είχε η Πακιστανική «φατρία», ενώ την οδό Σοφοκλέους η Αφγανική. Οι συγκρούσεις μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών ήταν άγριες, αφού τα μέλη των δ΄το συμμοριών ήταν εξοπλισμένα με ξύλα, ρόπαλα, μαχαίρια και πιστόλια.