Διορία στην Ελλάδα για αυτονόμηση της Θράκης! Τουρκικό σεμινάριο!

RUBASAM είναι τα αρχικά του τουρκικού Κέντρου Στρατηγικών Ερευνών Ρούμελης-Βαλκανίων. Από τις δραστηριότητές του είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα μόρφωμα του τουρκικού ναζιστικού καθεστώτος. Συχνά σε εκδηλώσεις του ως εκπρόσωπος του εμφανίζεται ο κ. Χασάν Οζκάν. Ο Οζκάν κατά τους προηγούμενες μήνες τον βλέπαμε συχνά στα μεγάλα media της Τουρκίας να εμφανίζεται ως ειδικός στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και να πρεσβεύει πάντα τις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας.

Μάλιστα είναι γιος του Φερούχ Οζκάν, αυτού που έχει δώσει διορία (!) στην Ελληνική κυβέρνηση για να παραχωρήσει αυτονομία στην “Δυτική Θράκη” όπως την αποκαλεί… Ο Χασάν στις 18/8 υποστήριζε πως “Η Ελλάδα στην Θράκη έχει εκπέσει στην θέση του εισβολέα και ότι πλέον το διεθνές δίκαιο δίνει στους Τούρκους της δυτικής Θράκης στο δικαίωμα να στήσουν μία κυβέρνηση εκεί”… Το επόμενο λοιπόν διάστημα αυτό το μόρφωμα οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Συντονιστής θα είναι αυτός ο “φίλος μας” ο Χασάν. Ας δούμε όμως τους ομιλητές και τα θέματα που θα αναπτύξει ο καθένας. Στην 1η εβδομάδα του Δεκεμβρίου ο απόστρατος συνταγματάρχης Σουχείλ Τσομπάνογλου θα μιλήσει με θέμα “Ελληνικός επεκτατισμός”…. Ο Τσομπάνογλου είναι στέλεχος παλιό στέλεχος του RUBASAM. Στη 2η εβδομάδα του Δεκεμβρίου η κοσμήτορας Τουγμπά Εράι Μπιμπέρ θα μιλήσει με θέμα “Η Δυτική Θράκη στις ελληνοτουρκικές σχέσεις”. Στην τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου η κοσμήτορας Δρ. Εσρά Οζσουέρ θα μιλήσει με θέμα “Ψυχοπολιτική προσέγγιση των ελληνοτουρκικών σχέσεων”. Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στην πηγή