Δίνει 1 εκ. δολάρια σε όποιον του απαντήσει αν υπάρχει μετά θάνατον ζωή!

Ο 75χρονος δισεκατομμυριούχος Ρόμπερτ Μπίγκελου-πλούτισε από τις κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις-διοικεί μια ξενοδοχειακή και μια αεροδιαστημική εταιρεία. Από νεαρή ηλικία, ο μεγιστάνας έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον στα αλλόκοτα φαινόμενα, ενώ φέρεται να έχει ξοδέψει τεράστια ποσά για το κυνήγι εξωγήινων πολιτισμών και UFO. Το 2020 ίδρυσε το Ινστιτούτο για τη Μελέτη της Συνειδητότητας, αφιερωμένο στη μετά θάνατο ζωή.

Ο θάνατος της γυναίκας του, Νταϊάν Μόνα, τον περασμένο Φλεβάρη από καρκίνο των οστών και λευκαιμία αποτέλεσε το κίνητρο για τις καινούριες του αναζητήσεις, με την αρχή να έχει γίνει ήδη από το 1992, όταν ο γιος του αυτοκτόνησε. Άλλωστε, το ίδιο τρομερό τέλος περίμενε και τον εγγονό του επιχειρηματία, χρόνια μετά, σύμφωνα με τους New York Times.

Ο ανήσυχος επιχειρηματίας, που μεταξύ άλλων συνεργάζεται με τη NASA για την κατασκευή διαστημικών κατοικιών για τις μελλοντικές επανδρωμένες αποστολές, λέει πως μέσω μέντιουμ κατάφερε να πάρει μερικές διαβεβαιώσεις ότι κάτι υπάρχει μετά το βιολογικό πέρας του ανθρώπου και τον θάνατο.

Σήμερα, το ινστιτούτο του δισεκατομμυριούχου ξεκίνησε έναν διαγωνισμό για όσους καταφέρουν να δώσουν πειστική απάντηση για το αν υπάρχει «πιθανότητα για επιβίωση της ανθρώπινης συνείδησης, πέρα από τον σωματικό θάνατο». Η καταληκτική ημερομηνία για την παράδοση των επιστημονικών εργασιών είναι η 1η Αυγούστου, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν την 1η Νοέμβρη.

ΠΗΓΗ SPUTNIK