Δημοκρατία αλά Μαδούρο… δημοσιογράφους συνέλαβε, για την “απόπειρα”!

Αυτός, ο Νίκολας Μαδούρο, όπως εξελίσσεται, διεκδικεί επάξια του κορυφαίου πολιτικού απατεώνα της υφηλίου, με ενέργειες που θα μπορούσε μέχρι και ο έτερος φανατικός οπαδός του δημοκρατικού πολιτεύματος, ο Ερντογάν!

Από οδηγός λεωφορείου δίπλα στον μακαρίτη Ούγκο Τσάβες, που είτε συμφωνούσες είτε διαφωνούσες μαζί του, αποτελούσε σημαντικό πολιτικό μέγεθος, βρέθηκε κυβερνήτης της Βενεζουέλας καθώς στο μεγαλύτερο και εκ του αποτελέσματος μοιραίο λάθος του εκλιπόντα ηγέτη, όρισε αυτόν ως «εκλεκτό», ως τον διάδοχό του.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, οι περίφημες συλλήψεις που έκαναν οι αρχές ασφαλείας της χώρας, της εκλεγμένης – με αμφίβολες διαδικασίες – δικτατορίας που έχει επιβάλει στη Βενεζουέλα, αφορούν Βενεζολάνους αλλά και ξένους δημοσιογράφους, μεταξύ των οποίων του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP) και άλλων από την Αργεντινή και την Ισπανία!

Τις ενέργειες του προέδρου καταδίκασε η Εθνική Ένωση Δημοσιογράφων της χώρας, αποκαλύπτοντας ότι περισσότεροι από 10 δημοσιογράφοι έχουν συλληφθεί και κρατούνται μετά την υποτίθεται «δολοφονική απόπειρα» εναντίον του προέδρου της χώρας.