Αποφυλάκιση σκάνδαλο Τούρκου δουλέμπορου… στη Χίο! Παίρνει και επίδομα!

Μετά το περιστατικό του Σύρου που ήταν μέλος του ISIS και ο οποίος φιλοξενούνταν στη δομή του Ελαιώνα, έρχεται στο φως νέα σκανδαλώδης υπόθεση. Αυτή τη φορά, μάλιστα, χειρότερη, με την έννοια ότι αφορά πράξεις οργάνων της ελληνικής Πολιτείας.

ΠΗΓΗ: SLpress

Σύμφωνα με αδιάψευστα στοιχεία, Τούρκος “δουλέμπορος”, κομψότερα διακινητής, όχι μόνο αποφυλακίστηκε, έχοντας εκτίσει πραγματικά δύο από τα 12 χρόνια κάθειρξης, αλλά και απολαμβάνει παροχές με το κόλπο της υποβολής αίτησης για χορήγηση ασύλου! Πρόκειται για τον Τούρκο διακινητή O.A. που συνελήφθη το καλοκαίρι του 2018 όταν μετέφερε από την Τουρκία παράνομα μετανάστες στα παράλια της Χίου.

Ο Τούρκος διακινητής τέθηκε υπό κράτηση τον Ιούλιο του 2018 και το φθινόπωρο του ίδιου έτους καταδικάστηκε σε 12 χρόνια για διακίνηση παράνομων μεταναστών. Η ποινή που όφειλε να εκτίσει ήταν οκτώ χρόνια, έπρεπε, δηλαδή, να αποφυλακιστεί το καλοκαίρι του 2026. Αφέθηκε, όμως, ελεύθερος πριν λίγες εβδομάδες με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χίου!

Η μόνη υποχρέωση που του επέβαλε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χίου είναι να παρουσιάζεται στο πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα για τα υπόλοιπα χρόνια της πλασματικής τελικά καταδίκης του.

Ας σημειωθεί ότι το Συμβούλιο δεν ήταν καθόλου υποχρεωμένο να αποδεχθεί την αίτηση. Και το γεγονός ότι την έκανε δεκτή κάτι δείχνει. Μιλάμε για Τούρκο διακινητή, για άνθρωπο που εκμεταλλεύεται επαγγελματικά πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες, όχι για κάποιον ταλαίπωρο που έφυγε από την πατρίδα του για να ξεφύγει από ένοπλες συγκρούσεις, ή έστω από την πείνα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΩΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ