Άνθρωπο της Ρωσίας και αποκλεισμένο από το ΝΑΤΟ θέλει δημοσίευμα τον ΥΠΕΘΑ

Αμερικανική ιστοσελίδα, η Buzzfeed.Com, ισχυρίζεται ότι είναι κοινό μυστικό η καχυποψία των δυτικών μυστικών υπηρεσιών απέναντι στο πρόσωπο του υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Πάνου Καμμένου εξαιτίας της συμπάθειας που εκφράζει συχνά για τη Ρωσία αλλά και των συνεργασιών που έχει ξεκινήσει με τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις από τη στιγμή που ανέλαβε την υπουργική θέση.

Αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών του ΝΑΤΟ ανέφεραν σε δημοσιογραφική έρευνα της ιστοσελίδας Buzzfeed.com γύρω από τις σχέσεις του Πάνου Καμμένου με τον Ελληνοαμερικανό σύμβουλο της εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Γιώργο Παπαδόπουλο, πως το Ελληνικό Πεντάγωνο θεωρείται πως έχει «αλωθεί» από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Ένας εξ αυτών μάλιστα υπό το καθεστώς ανωνυμίας είπε: «Έχουμε επισήμως προειδοποιηθεί να μην ενημερώνουμε τους εκπροσώπους του ελληνικού υπουργείου για ευαίσθητες επιχειρήσεις των μυστικών υπηρεσιών στις οποίες εμπλέκονται Ρώσοι εξαιτίας των ανησυχιών για τις σχέσεις του (σ. σ. του Πάνου Καμμένου) με τις μυστικές υπηρεσίες».

Στο άρθρο της ιστοσελίδας γίνεται ωστόσο ιδιαίτερη μνεία στις συναντήσεις πριν και μετά από την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του ομογενή Γιώργου Παπαδόπουλο, ο οποίος κατηγορείται πλέον για ψευδορκία από το FBI για την υπόθεση των email που υπέκλεψαν ρωσικές μυστικές υπηρεσίες από την Χίλαρι Κλίντον. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ