Άλλο το “πάει καλά ο Α/ΓΕΕΘΑ” και άλλο το “θα επιστρέψει στη δουλειά”

Εξαιρετικά καλή είναι η κλινική εικόνα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Αποσοτλάκη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Armyvoice.gr. Όλα δείχνουν ότι το πρόβλημα που αντιμετώπισε έχει ξεπεραστεί και τα όποια συμπτώματα τον ταλαιπώρησαν έχουν φύγει.

Εάν δεν επρόκειτο για τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, θα είχε εξέλθει του νοσοκομείου με μια σύσταση από τους γιατρούς να παραμείνει κλινήρης στο σπίτι για λίγες ημέρες, και ΝΑ επιστρέψει μετά στην εργασία του.

Ωστόσο, επειδή πρόκειται για τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, οι γιατροί αποφάσισαν η όποια ξεκούραση να πραγματοποιηθεί εντός του νοσοκομείου 251 ΓΝΑ της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος από την προηγούμενη εβδομάδα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΥΟ ARMYVOICE.GR

ΣΧΟΛΙΟ DP: Τα νέα είναι εξαιρετικά ευχάριστα, αν και αυτό το «να επιστρέψει στην εργασία του» θα μπορούσαμε να το πούμε «ελαφρά τη καρδία» εάν το πρόβλημα που θα αντιμετώπιζε ήταν π.χ. κάποια βαριά πνευμονίαπροσθέτοντας και το «σταδιακά».

Ορισμένες περιπέτειες στην υγεία, ακόμα κι αν τις ξεπεράσεις επιτυχώς, δεν επιτρέπουν επιστροφή σε καταστάσεις άγχους και στρες, με βάση μόνο την απλή λογική, πέραν πάσης πρόβλεψης του νόμου ή επιθυμίας ου ατόμου. Τα πράγματα είναι απλά, ας μην τα κάνουμε πολύπλοκα. Με την υγεία οποιουδήποτε δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς.