Οι τζιχαντιστές σε νέες δόξες… τρέμε μέλλοντα σταυροφόρε

Μεγάλη ποιοτική αναβάθμιση της δράσης των Τζιχαντιστών. Τους ευχόμαστε και εις ανώτερα. Με το καλό να επεκτείνουν τη δράση τους και σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς, όπου ως γνωστόν κρύβονται οι μέλλοντες σταυροφόροι.

Περιμένουμε επίσης εναγωνίως τα νέα επιχειρήματα των επαγγελματιών απολογητών των κανιβάλων. Ποιοι άραγε να φταίνε αυτήν τη φορά; Οι Αμερικανοί, οι Σουηδοί, οι Αρχαίοι Βαβυλώνιοι, οι Σουμέριοι… οι Γκαγκαούζοι; Ποιοι;

Ποιοι ήταν αυτοί οι κακοί άνθρωποι που πριν μερικές χιλιάδες χρόνια προκάλεσαν τόσο βαθύ ψυχικό τραύμα στους Ισλαμιστές ώστε να τους «αναγκάσει» σήμερα να σκοτώνουν παιδάκια; Πρέπει να τους βρούμε αυτούς τους κακούς ανθρώπους για να μην έχουμε ξανά τέτοια άσχημα πράγματα.

Όσο για τους υπόλοιπους «ανεκτικούς» Άγγλους και Ευρωπαίους γενικώς, να μην ξεχάσουν να επισκεφτούν τον τόπο του μακελειού με τα λουλουδάκια, τα κεράκια και τα λούτρινα αρκουδάκια τους και να τραγουδήσουν όλοι μαζί… και το «Imagine» του Τζον Λένον μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Και πάνω απ’ όλα, για να μην το ξεχάσουμε, «ΟΧΙ στην ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία»! Α, και τη βομβοφοβία, μην την ξεχνάμε και αυτήν… περαστικά μας.