Οι απόφοιτοι της Σχολής Ικάρων… δικτυώνονται!

Από τις 5 Απριλίου άρχισε να λειτουργεί η νέα ιστοσελίδα του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Ικάρων, στη διεύθυνση http://www.ikaros.net.gr στο διαδίκτυο.

Όπως μας ενημερώνουν, η ιστοσελίδα που περιλαμβάνει αρκετές λειτουργίες, είναι προϊόν συντονισμού και προσπάθειας πολλών συναδέλφων τους, αλλά κύρια αναπτύχθηκε με την εκούσια συμβολή και συνεισφορά του αντιπτεράρχου εν αποστρατεία, Φώτη Χειμαριού, τον οποίο ευχαριστούν θερμά για άλλη μια φορά δημοσίως.

Τα μέλη θεωρούν ότι τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα εργασιών για το «χτίσιμο» της ιστοσελίδας ικανοποιούν τα περισσότερα μέλη και πιστεύουν ότι με τις καλοπροαίρετες παρατηρήσεις και προτροπές των επισκεπτών, θα αναπτύξουν πρόσθετες ηλεκτρονικές λειτουργίες και θα βελτιώσουν τη διαδραστικότητά της!

Μη διστάζετε λοιπόν να προωθείτε τις απόψεις σας για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες! Η παλαιά ηλεκτρονική διεύθυνση «sasi.gr» που κατ’ ουσία παραμένει ανενεργή, αφού δεν ανανεώνεται το υλικό της, θα συνεχίσει να λειτουργεί για αρκετό καιρό μέχρι να αφαιρεθεί από το διαδίκτυο, παραπέμποντας τους τυχαίους επισκέπτες μέσω ανακοινώσεως στην διεύθυνση της νέας ιστοσελίδας.