Εγκαινιάστηκε το ελληνικό περίπτερο στην AUSA 2015

Για δεύτερη φορά η χώρα μας συμμετέχει στην διεθνή έκθεση «AUSA 2015» με εθνικό περίπτερο και μάλιστα εφέτος με τον διπλάσιο αριθμό εταιριών.

Συγκεκριμένα, το εθνικό περίπτερο τελεί ασφαλώς, υπό την αιγίδα του ΥΕΘΑ και την εποπτεία της ΓΔΑΕΕ ενώ την οργάνωση έχει αναλάβει το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο. Οι συμμετέχουσες εταιρίες είναι ΕΑΒ, ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ALPHA SYSTEMS, ΚΟΥΕΜΤΖΗΣ, DASYC, ELFON, IDE, THEON.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης, ακολούθησαν τα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας (ΑΝΥΕΘΑ), Δημήτρη Βίτσα, και τον Πρόεδρο της «AUSA 2015», στρατηγό εν αποστρατεία Γκόρντον Σάλιβαν.

Παρευρέθησαν ο πρεσβευτής της Ελλάδος στις ΗΠΑ κ. Παναγόπουλος, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών (ΓΔΑΕΕ), αντιναύαρχος (ε.α.) Κυριάκος Κυριακίδης, οι Ακόλουθοι Άμυνας και των τριών Κλάδων στις ΗΠΑ με τα επιτελεία τους.

Επίσης, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Αναστασόπουλος, ο Πρόεδρος της «Enterprise Greece», κ. Βότσης, ο ακόλουθος Άμυνας των ΗΠΑ στην Αθήνα, συνταγματάρχης Μίλερ και οι πρόεδροι του ΕΕΛΕΑΑ και ΣΕΚΠΥ κ.κ. Τρουλινός και Ροζολής.