Αναγνωρίζει η κυβέρνηση τον ψευδομουφτή στη Θράκη;

Είναι πράγματι απίστευτο, εάν επαληθευτεί ότι οι πληροφορίες που δημοσίευσε το ιστολόγιο του Σάββα Καλεντερίδη (ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ) αποδειχθούν αληθείς!!!

Για του λόγου το αληθές, παραπέμπουμε αυτούσιο το άρθρο που ανήρτησε ενυπόγραφα (άρα ο συγγραφέας δεσμεύει την – ούτως ή άλλως υψηλή – αξιοπιστία του) ο Σάββας Καλεντερίδης.

Ντεφάκτο αναγνώριση του ψευδομουφτή από την κυβέρνηση. Ο Ξυνίδης συναντήθηκε μαζί του στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΑ

του Σάββα Καλεντερίδη

Πήραμε την πληροφορία πριν μια ώρα και δεν θέλαμε να το πιστέψουμε.

Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι για να κερδίσει το κυβερνόν κόμμα την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης, θα προχωρούσε σε ντεφάκτο αναγνώριση του ψευδομουφτή Ξάνθης, ο οποίος παραβιάζει με θράσος τη νομιμότητα, κάνοντας αντιποίηση αρχής, αφούβσε κανένα μέρος του κόσμου ο μουφτής δεν εκλέγεται, αλλά διορίζεται από το κράτος γιατί ασκεί εξουσία.

Σήμερα, ο κ. Ξυνίδης, που έχει αναλάβει εργολαβικά το ρόλο του ρυθμιστή των εξελίξεων στη Θράκη για το κυβερνόν κόμμα, παρότι υπουργός της κυβέρνησης, συναντήθηκε με τον ψευδομουφτή Ξάνθης και με τον κ. Μάντατζη, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη.

Η συνάντηση, που έγινε στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΑ, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο (17:12), όπως μας ενημέρωσε αξιόπιστος φίλος του ιστολογίου και όπως δισταυρώσαμε και από άλλη πηγή την πληροφορία που είχαμε από τη στιγμή που άρχισε η συνάντηση.

Πρόκειται για πρωτοφανές ολίσθημα, που νομιμοποιεί τις άθλιες μεθοδεύσεις και σχεδιασμούς της Άγκυρας, μετά την απαράδεκτη χάραξη των ορίων των Δήμων, που βάζει δυναμίτη στην ειρηνική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή.

Το λόγο πλέον έχει ο κυρίαρχος λαός, που καλείται να ακυρώσει με την ψήφο του τα άθλια παζάρια σκοτεινών κύκλων, που κατήντησαν ένα πατριωτικό κόμμα συνομιλητή των εγκάθετων της Άγκυρας και του τουρκικού ισλαμοκεμαλικού φασισμού.

Διαδώστε το, από σπίτι σε σπίτι και από στόμα σε στόμα στη Θράκη και σ’ ολόκληρη την Ελλάδα.

Αντισταθείτε στην τουρκοποίηση της Θράκης.