ΥΠΕΘΑ από το Ντουμπάι στις Βρυξέλλες και τους +30 στους -2C!!! (vid.)

Το διεθνούς φήμης Dubai Air Show άνοιξε τις πύλες της και είναι πολύ εντυπωσιακό, όπως άλλωστε αναμενόταν. Οι πρώτες εικόνες που έρχονται από διεθνή δίκτυα περιλαμβάνουν όσα αναμέναμε, με τους κατασκευαστές από όλο τον κόσμο να διαγωνίζονται να εντυπωσιάσουν τους εμίρηδες και τους σεΐχηδες με τα μεγάλα πορτοφόλια!

Η ταραγμένη κατάσταση στη Μέση Ανατολή και ο φόβος μεγάλης σύγκρουσης ανάμεσα στους σουνίτες και τους σιίτες «ρίχνουν νερό στον μύλο» των απανταχού αμυντικών βιομηχανιών, που συνωστίζονται στις «αυλές» εστεμμένων και πριγκίπων με στόχο να πείσουν για το ποιοτικό πλεονέκτημα που θα προσδώσει η επιλογή του δικού τους αεροσκάφους… και όχι μόνο.

Πάρτε μια γεύση από την πρώτη μέρα του αεροπορικού σόου, καθώς οι πτητικές επιδείξεις πρώτης γραμμής μαχητικών ήταν πολύ εντυπωσιακή και έκοψαν την ανάσα κάτω από τον καυτό ήλιο στην περιοχή, καθώς οι θερμοκρασίες φθάνουν και πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου!

Μια γεύση πήρε η ελληνική αντιπροσωπεία στην έναρξη του σόου, ενώ το σοκ ήταν μεγάλο, καθώς από τους +30 βαθμούς του Ντουμπάι, μετέβη εν συνεχεία στους -2 των Βρυξελλών για τη συμφωνία PESCO, που αφορούσε την ευρωπαϊκή άμυνα!