Τη δόξα του Νικ Καρανίκα ζήλεψαν Γερούν και ESM;

Το διορισμό του Γερούν Ντάισελμπλουμ στη θέση του στρατηγικού συμβούλου στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ΕSM) ανακοίνωσε ο Μηχανισμός σύμφωνα με χθεσινή είδηση της Χρύσας Βασιλάκη από τις Βρυξέλλες για λογαριασμό του Αθηναϊκού Πρακτορείου (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Γ. Ντάισελμπλουμ θα κατέχει τη θέση αυτή ως εξωτερικός πάροχος υπηρεσιών από τη μέρα που θα σταματήσει να είναι υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και μέχρι το τέλος της θητείας του ως προέδρου της Ευρωομάδας (Eurogroup).

Ο Γ. Ντάισελμπλουμ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα αμείβεται για τη θέση στρατηγικού συμβούλου, ενώ θα παραμείνει επίσης πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕSM. Τα παίρνεις στο κεφάλι τώρα ή δεν τα παίρνεις με τον Ολλανδό;

«Ζήλεψε την δόξα του Καρανίκα ο καραγκιόζης. Ό,τι και να κάνεις ρε ξενέρωτε Ολλανδέ με την λαδωμένη περμαντάντ, δεν μπορείς να πιάσεις το μεγαλείο του Καρανίκα. Ένας και μοναδικός είναι ο Καρανίκας. Α να χαθείς λοιπόν», δήλωσε η αυτού μεγαλειότης ο εαυτός μου μπροστά στον καθρέφτη και αλλάζοντας καπέλο αποτυπώνω το ρεπορτάζ!

Α.Γ.