Συντροφικό τρολάρισμα ημέρας… και οι γοβίτσες

Αγαπητή συντρόφισσα, μόλις πριν λίγο ενημερώθηκα για την ευχή που έδωσες και δεν ικανοποιήθηκε. Τί να σου πω βρε συντρόφισσα; Κι εγώ θα ήθελα πολύ να συναντηθώ μαζί σου για να μου εξηγήσεις το θαύμα της επανάστασης που έχεις πετύχει.

Αυτό συζητώ συντρόφισσα με όλους τους σχωρεμένους συντρόφους ενώ πίνουμε σφηνάκια βότκας: Πώς γίνεται τα παιδιά της αστικής τάξης να πηγαίνουν στα δημόσια σχολεία και τα παιδιά των επαναστατών συντρόφων να πηγαίνουν σε ιδιωτικά; Πώς το κατάφερες αυτό συντρόφισσα;

Τέτοια θαύματα ούτε ο σύντροφος Ιωσήφ δεν τα είχε πετύχει. Ο σύντροφος Λένιν θα είχε κατουρηθεί από τη χαρά του. Να ‘σαι καλά συντρόφισσα. Κράτα γερά την Επανάσταση. Ψηλά τα λάβαρα! Ο σύντροφος… Φιντέλ.

Υ.Γ. Ζήτησα από τη συντρόφισσα Γ.Τ να σου στείλει τους συντροφικούς μου χαιρετισμούς. Η συντρόφισσα Γ.Τ σου ζητά μία ταπεινή συντροφική χάρη: την κάλεσαν σε ένα très chic εργατικό γκαλά και θα ήθελε να κοινωνικοποιηθεί φορώντας τις εργατικές σου ψηλοτάκουνες γοβίτσες.

Ξέρεις συντρόφισσα, εκείνες τις προλεταριακές, της μεσοαστικής τιμής των 590 ευρώ, όταν πήγες όξω-από-δω στο άσπρο σπίτι. Κάνε μου τη χάρη συντρόφισσα… για τη σημαία της Επανάστασης. Τις λάτρεψα συντρόφισσα. Viva la revolución.