Ρώσοι νεκροί από φονική επιδρομή αμερικανικών μαχητικών α/φ στη Συρία…

Τουλάχιστον δύο Ρώσοι σκοτώθηκαν από την επίθεση των Αμερικανών σε κυβερνητικές δυνάμεις στην περιοχή Deir al-Zor την περασμένη Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018. Κατά την αμερικανική αεροπορική επίθεση σκοτώθηκαν περίπου 100 άνδρες των κυβερνητικών δυνάμεων που μάχονταν κατά του ISIS.

Τότε υπήρξαν και οι πρώτες πληροφορίες για Ρώσους νεκρούς κάτι όμως που το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας διέψευσε ανακοινώνοντας ότι ουδείς Ρώσος στρατιώτης σκοτώθηκε από την επίθεση αυτή στην περιοχή του Deir al-Zor πράγμα που αποδείχτηκε αληθές αφού όπως αποκαλύφτηκε αργότερα οι δύο Ρώσοι δεν ανήκαν στο Ρωσικό εκστρατευτικό σώμα της Συρίας.

Οι δύο Ρώσοι που σκοτώθηκαν είναι ο Vladimir Loginov Κοζάκος από τον θύλακα του Kaliningrad και ο Kirill Ananiev ο οποίος ανήκε σε ένα Ρωσικό εθνικιστικό κόμμα.

Σύμφωνα όμως με τον ηγέτη της Κοζάκικης κοινότητας του Kaliningrad ο Vladimir Loginov και ο Kirill Ananiev δεν είναι οι μόνοι Ρώσοι νεκροί από αυτό το περιστατικό καθώς όπως ανέφερε… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ