Πύραυλος από το Αφρίν “ματώνει” την τουρκική πόλη Ρεϊχανλί στα σύνορα

Δεν μπορεί να επιτίθεσαι στους Κούρδους της Συρίας για να τους εξολοθρεύσεις και να περιμένει να καθίσουν παθητικά και στωικά… να κλαίνε τη μοίρα τους, επειδή έτσι «του την κάρφωσε» του διεφθαρμένου σατράπη της Άγκυρας…

Πριν λίγες ώρες, πύραυλος έπληξε την πόλη Ρεϊχανλί στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δεκάδες τραυματίες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Κι όπως φαίνεται, θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να «πληγωθεί» ο εγωισμός του Ερντογάν, διατάσσοντας το στράτευμά του χα χωθεί βαθιά στη Συρία, η οποία θα γίνει το δικό του Βιετνάμ.

Ο Ερντογάν ανακάλυψε τον εθνικισμό για να διασώσει από τη διάλυση το πολυεθνικό του κράτος και πιστεύει ότι όλοι θα απαρνηθούν τις εθνικές τους ταυτότητες και θα δηλώνουν Τούρκοι, για να του κάνουν το χατίρι.

Αναρωτιέται κανείς εάν τα έμαθε αυτά στις στέπες της Μογγολίας απ’ όπου προέρχεται η φυλή που κατέλαβε την περιοχή που ονομάζεται σήμερα Τουρκία, έχοντας υποδουλώσει τόσους λαούς και επιδεικνύοντας παρανοϊκή συμπεριφορά.

Το ότι η συμπεριφορά αυτή είναι αυτοκαταστροφική δεν θέλει ρώτημα. Το μόνο ζήτημα είναι πόσο καιρό θα πάρει για να δικαιωθούν οι υποδουλωμένοι λαοί από τους άξεστους ισλαμοφασίστες της Άγκυρας.