Προσφυγή στην Ένωση, απελπισμένοι από την… σοβιετική Ελλάδα

Στους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς αναγκάσθηκαν να αποταθούν τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου Αιγίου για να εισακουσθούν για τα δυσθεώρητα ύψη των φορολογικών και ασφαλιστικών συντελεστών. Αφού προηγουμένως βρήκαν κλειστή την πόρτα του υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων τα μέλη ενημέρωσαν με επιστολή τους τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σουλτς.

Όπως αναφέρει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Liberal o πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργος Μπέσκος ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με προσωπική του επιστολή παρότρυνε να κατατεθεί προσφυγή στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο κ. Μπέσκος αναφέρεται και στις τοποθετήσεις των Ευρωβουλευτών όπου εις εξ αυτών όταν ενημερώθηκε για τους υψηλούς συντελεστές τόνισε ότι «θυμίζουν την υπερφορολόγηση που έκανε το Κομμουνιστικό Καθεστώς της Ανατολικής Γερμανίας που έφτανε το 90% επί του εισοδήματος».

Ερωτηθείς για την επόμενη μέρα των πολιτών σημειώνει ότι με τη σημερινή φορολογική πολιτική δεν θα υπάρχει αύριο, «Θα ζούμε ένα φαύλο κύκλο που θα οδηγεί στην απόγνωση και στην απαξίωση όλους μας…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ Προκόπη Χατζηνικολάου ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ