Ο συνδικαλιστής της ΔΕΚΟ και η… “Τζούλια”, καλέ με ποια NOVARTIS ασχολείστε!

Η παράνομη σχέση γνωστού συνδικαλιστή με την κατά πολλά χρόνια μικρότερή του «Τζούλια» (καμία σχέση με τη γνωστή Τζούλια) έχει ανάψει φωτιές σε μεγάλη Δημόσια Επιχείρηση – Ο συνδικαλιστής είναι παντρεμένος με παιδιά, ενώ όπως λένε οι… κακές γλώσσες η μελαχρινή καλλονή τον έχει «αναστήσει» με τα καμώματά της.

ΠΗΓΗ: NEWSBOMB

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso το ροζ σκάνδαλο του αρχισυνδικαλιστή με την εντυπωσιακή καλλονή την οποία αποκαλούν με τα παρατσούκλια «Τζούλια» ή «Χριστός Ανέστη», έχει προκαλέσει θύελλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τη χυμώδη μελαχρινή με τις μεγάλες βλέψεις την έριξαν στα… πόδια του συνδικαλιστή, ώστε με αυτόν τον τρόπο να τον ελέγχουν και να ικανοποιεί διάφορα ρουσφέτια.

Αλλά και η μελαχρινή είχε κι αυτή τους στόχους της. Μια θεσούλα στο δημόσιο για να έχει ένα σίγουρο μισθό βρέξει… χιονίσει. Όπως αναφέρει η Espresso υπάρχει και βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του συνδικαλιστή και της κοπέλας.

Mάλιστα το καυτό ζευγάρι είχε φτιάξει την ερωτική του φωλιά σε παραθεριστικό κέντρο της ΔΕΚΟ στο οποίο εργάστηκε για μια καλοκαιρινή σεζόν η νεαρή κοπέλα και στο οποίο ο συνδικαλιστής διέθετε επιπλωμένο σπίτι λόγω της ιδιότητάς του. Την πρώτη χρονιά οι συνάδελφοί του στη ΔΕΚΟ δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό…