Μαγεία από τον Άη Στράτη με την ευκαιρία της επίσκεψης ΑΝΥΕΘΑ (ΦΩΤΟ)

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, σήμερα Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, επισκέφθηκαν τον Άγιο Ευστράτιο.

Στη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί είχαν συνάντηση με την δήμαρχο Μαρία Κακαλή, επισκέφθηκαν το Επιτηρητικό Φυλάκιο Αγίου Ευστρατίου, ενώ ξεναγήθηκαν και στο Μουσείο Δημοκρατίας.

Ο ΑΝΥΕΘΑ σε δήλωσή του από το Φυλάκιο, ανέφερε: «Από το Φυλάκιο του Αγίου Ευστρατίου, στο νησί του Αι Στράτη, διαπιστώνουμε ότι εδώ υπάρχει ένστολο προσωπικό, στρατιώτες, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί, αποφασισμένο και σταθερό στην επιτέλεση του καθήκοντος. Ο Αι Στράτης βρίσκεται στην καρδιά του Αιγαίο και οι εδώ υπηρετούντες υπερασπίζονται τη χώρα, προστατεύουν την ακεραιότητά της».

Αυτά λέει το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε για την επίσκεψη του Φώτη Κουβέλη από το υπουργείο. Δεν είναι αυτό όμως το ενδιαφέρον. Δείτε τις φωτογραφίες και αναλογιστείτε τι κάνουν αυτά τα παλικάρια της φρουράς, όπως και άλλων πολλών παρόμοιων ανά την ελληνική επικράτεια.

Όποιος θέλει, ας κάνει από μέσα του μια ευχή για τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους για όσα προσφέρουν στην πατρίδα και μάλιστα στη συγκεκριμένη συγκυρία που διέρχεται η Ελλάδα… Τα υπόλοιπα όλα περιττεύουν.