Καλόπαιδα του “Ρουβίκωνα” τα έκαναν “γης μαδιάμ”… σε συμβολαιογραφείο

Με ανάρτησή τους στον ιστοχώρο Indymedia τα μέλη του γραφικού Ρουβίκωνα ανακοίνωσαν επίθεση σε γραφείο συμβολαιογράφου στο κέντρο της Αθήνας (Χαριλάου Τρικούπη). Ακολουθεί η ανάρτηση που έκαναν πριν από λίγη ώρα…

Δεν είναι περίοδος για μακροσκελείς θεωρητικές αναλύσεις. Όταν χιλιάδες άνθρωποι της τάξης μας απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών είναι η ώρα για δράση. Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαϊκών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω.

Σήμερα λίγο μετά της 10 το πρωί επιτεθήκαμε στο συμβολαιογραφείο της Δ.Π.Θ. (αναφέρει κανονικά το όνομά της, εμείς επιλέξαμε τα αρχικά για ευνόητους λόγους). Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών.

Όσο για τον ισχυρισμό τους πως δε συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς να γνωρίζουν στο συγκεκριμένο γραφείο πως δεν ξεγελιόμαστε και είμαστε πάντα βέβαιο για τις κινήσεις και τις δράσεις μας. Θα ακολουθήσει βίντεο.

ΣΧΟΛΙΟ: Κάποιος πρέπει να προειδοποιήσει τα παιδάκια του Ρουβίκωνα ότι αν κάποια στιγμή κάνουν το λάθος και μπουν κάπου όπου όλως τυχαίως θα υπάρχουν όπλα, αυτά θα μπορούσαν ενδεχομένως, ακόμα και να αδειάσουν πάνω τους. Το λέμε διότι κάτι ακούγεται. Εμείς πάντως δεν θα στενοχωρηθούμε. Ο καθένας μας όπως στρώνει κοιμάται.