Είναι αλήθεια Αλέξη Τσίπρα όσα λένε στη σελίδα της ΔΟΕ για τον Αμίρ;

Σε μια άκρως συμβολική κίνηση ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον μικρό Αμίρ και τη μητέρα του και του έδωσε ως δώρο την ελληνική σημαία που κάποιοι του στέρησαν την τιμή να κρατήσει, αναφέρει στην παρουσίαση του θέματος με τον μικρό Αφγανό μετανάστη, τον οποίο υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετατρέποντας σε πολιτικώς ορθή φιέστα, μια υπόθεση για την οποία στη σελίδα της διδασκαλικής ομοσπονδίας Ελλάδας δίνεται μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Ο Τσίπρας είπε στον μικρό Αφγανό, «Αμίρ, θέλω να σου κάνω ένα δώρο επειδή κάποιοι έκαναν λάθος και σου στέρησαν την τιμή να κρατήσεις την ελληνική σημαία. Σήμερα θα σου τη δώσω εγώ, γιατί σου αξίζει. Να την κρατάς πάντοτε ψηλά και να θυμάσαι ότι στην Ελλάδα όλα τα παιδιά απολαμβάνουν παιδεία και ασφάλεια, εγγυημένη από την αγάπη και την αλληλεγγύη του λαού μας».

Τα ίδια υποστήριξε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας: «Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας».

Ωστόσο, ΕΑΝ ισχύουν όσα λέει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, τότε η αθλιότητα που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός θα είναι δίχως προηγούμενο, καθώς θα έχει εκμεταλλευτεί ένα μικρό παιδί μεταναστών, για να παίξει το γνωστό εμετικό εσωτερικό πολιτικό και επικοινωνιακό παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΛΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Όπως και ο άλλος αστέρας της κυβέρνησης, ο Κουρουμπλής, ο οποίος ξαφνικά θυμήθηκε να επανεξετάσει όλες τις υποθέσεις λαθρεμπορίας πετρελαίου της τελευταίας δεκαετίας. Κάτι που δεν έκανε αυτομάτως μόλις ανέβηκε, που θα του λέγαμε όλοι μπράβο, αλλά τώρα που τον κατηγόρησαν για περίεργες σχέσεις με κυκλώματα.

Επιχειρεί να φέρει στην επιφάνεια υποθέσεις που εμπλέκουν πασίγνωστους εφοπλιστές οι οποίοι στρέφονται κατά της κυβέρνησης. Δεν κάνουν τίποτα καλό για τη χώρα, παρά μόνο εάν εξασφαλίζεται ως προϋπόθεση το να πλήξουν τον πολιτικό αντίπαλο, αυξάνοντας θεωρητικά τις πιθανότητες να μείνουν γαντζωμένοι στην καρέκλα. ΝΤΡΟΠΗ.