Οι αθλιότητες Σκοπιανών ξεναγών… και σε ΖΩΝΤΑΝΗ μετάδοση το συλλαλητήριο

Η παρουσία των Ελλήνων πολιτών στο συλλαλητήριο, όλα δείχνουν ότι θα είναι εντυπωσιακή. Συρρέουν από παντού στο κέντρο της Αθήνας, ενώ φαίνεται ότι και ο καιρός θα κάνει το χατίρι στους συμμετέχοντες, καθώς ένας λαμπρός αθηναϊκός ήλιος εμφανίζεται στον ουρανό, μετά από μερικές μέρες μουντού καιρού!

Θα μεταδώσουμε σε ζωντανή σύνδεση το συλλαλητήριο και όλα όσα γίνουν εκεί. Φίλοι του «DP» βρίσκονται εκεί και εάν προκύψει κάτι ενδιαφέρον θα μας ενημερώσουν να το μεταφέρουμε, αν και σε γενικές γραμμές την εικόνα θα τη μεταφέρουν όλοι και μόνο λεπτομέρειες ίσως μας δώσουν κάποια είδηση ξεχωριστή.

Θα τους ζητήσουμε να μας μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους και σίγουρα κάποιοι θα στέρξουν! Προς το παρόν, ας απολαύσουμε την ημέρα που θα στείλει ένα βροντερό μήνυμα σε όλο τον κόσμο, ότι «το γεωγραφικό μέρος δεν θα σφετεριστεί το όλον».

Επίσης, οι ΑΛΗΤΕΙΕΣ του να λένε Σκοπιανοί ξεναγοί στην Αχρίδα ότι όσα βλέπουν οι επισκέπτες είναι πρόγονοί τους, παρότι στην περιοχή οι Σλάβοι βρέθηκαν μια χιλιετία μετά, θα πρέπει να τα ξεχάσουν, διότι το κακό παράγινε.

Αν ο διεθνής παράγοντας το κατανοήσει και «τρίξει στα δόντια» στους γελοίους και τις γελοιότητες και στο ΝΑΤΟ θα μπουν και στην ΕΕ και το μέλλον τους δίπλα σε μια ειρηνική Ελλάδα θα είναι λαμπρό.