Ένας πολύ σημαντικός σύγχρονος Έλληνας της Κύπρου προειδοποιεί…

Φιλότιμο, μια λέξη που σημαίνει τόσα πολλά. Αρετή, αξιοπρέπεια, τιμή και περηφάνια. Είναι το αίσθημα ότι έχουμε καθήκον και υποχρέωση, ο ένας προς τον άλλο, να βοηθήσουμε για κάτι το καλύτερο. Αίσθηση του καλού και του κακού και το καθήκον να κάνουμε το ορθό. Μια αίσθηση αγάπης προς την πατρίδα, την κοινωνία και την οικογένεια.

Του Νίκου Μούγιαρη

Ακούμε τους πολιτικούς μας, να διατυμπανίζουν ότι θα προβούν σε διερεύνηση, κάθαρση και τιμωρία των διαπλεκομένων πολιτικών, τραπεζιτών και επιχειρηματιών. Ότι δεν θα ξεφύγει κάνεις από την δικαιοσύνη. Κάθε μέρα όμως που περνά καταλαβαίνουμε ότι είναι λόγια κενά και απλές κοροϊδίες.

Κάθε μέρα που περνά καταλαβαίνουμε ότι είναι ανάξιοι να σηκώσουν το βάρος του καθήκοντος που εσείς οι Κύπριοι πολίτες τους αναθέσατε. Κάθε μέρα που περνά καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι από αυτούς είναι μπλεγμένοι σε υποθέσεις διαπλοκής, διαφθοράς και οι υπόλοιποι είναι αρνιά φοβισμένα ακολουθώντας την διεφθαρμένη κομματοκρατία με πρώτη έγνοια να διασώσουν την καρέκλα.

Η Κύπρος περνά τις πιο κρίσιμες στιγμές της τρισχιλιετούς ιστορίας της. Αυτοί έπρεπε… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ