Έχει η ΝΔ συναίσθηση τι μήνυμα περνούν λέγοντας “τα έφτιαξε, τα έστειλε”;

Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε ως έχει, αφήνοντας ακόμα και φράσεις-λέξεις οι οποίες υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα διάβαζε κανείς στο «DP», καθώς το κείμενο που ακολουθεί και επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε απορίες που θέσαμε, προέρχεται από άνθρωπο με μακρά εμπλοκή στα επίμαχα θέματα, που γνωρίζει πολύ περισσότερα από τον μέσο όρο καθένα που δηλώνει ειδήμονας επί παντός στην Ελλάδα. Το αφήνουμε δε σκοπίμως χωρίς σχολιασμό. Θα αντιληφθείτε ότι δεν χρειάζεται. Ο ενθουσιασμός όλων για το πολιτικό μας προσωπικό θα ξεχειλίσει… Ας το δούμε:

Συγνώμη για το ύφος μου, αλλά έχω ξεπεράσει το σημείο της αηδίας με ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Επειδή τους θεωρώ όλους κόμματα ηλιθίων, αρκετά δε συχνά επικίνδυνων ηλιθίων, άθλιων λαϊκιστών που νομίζουν ότι πολεμούν τον λαϊκισμό με λαϊκισμό, χωρίς να καταλαβαίνουν ούτε τι λένε ούτε τι κάνουν, δες σχετικά με όσα με ρώτησες τις συζητήσεις στο παρακάτω φόρουμ-λινκ από τις ΗΠΑ.

Οι συζητήσεις έγιναν τον Νοέμβρη του 2008… και αφορούν τα πυρομαχικά με σήμανση EDP. Δηλαδή, τα υποτιθέμενα πυρομαχικά της εταιρείας του Παπαδόπουλου: https://forum.cartridgecollectors.org/t/7-62x54r-with-e-d-p-hst-caliber-date-only-hsts/4452/13 Μερικές σκέψεις όμως θα ήταν χρήσιμες για σένα νομίζω:

Σημείωση 1: Η ιστοσελίδα του ITrace της ΕΕ, αναφέρει ότι παρουσιάζει στοιχεία τα οποία δεν αποτελούν θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ότι φτάσαμε τα στοιχεία αυτά να είναι απόδειξη, σημαίνει ότι η ΝΔ είτε δεν έχει ιδέα από το εμπόριο όπλων είτε εσκεμμένα παραπλανά.

Σημείωση 2: Το ελληνικό κράτος όπως και κάθε κράτος μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει κάποιες φορές κάτω από το τραπέζι για να προασπίσει τα συμφέροντά του. Αντιδράσεις ενός κόμματος –εθνικά επικίνδυνων ηλιθίων- που βγάζουν στη φόρα καθετί που πέφτει στα χέρια τους για να αρπάξουν την καρέκλα, επιβεβαιώνει τη θεωρία περί χρησιμότητας των ηλιθίων και της επικινδυνότητας αυτών.

Και στις δύο περιπτώσεις οι ηλίθιοι είναι ξεβράκωτοι στις ΨΕΠ (ψυχολογικές επιχειρήσεις), ειδικά τις καλά οργανωμένες ΨΕΠ μιας υπηρεσίας πληροφοριών ή μιας οργανωμένης “εξωτερικής πολιτικής”.

Σημείωση 3: Πυρομαχικά πουλιούνται δεξιά κι αριστερά και κανείς δεν ξέρει τίποτα. Ειδικά τα ρωσικά διαμετρήματα είναι κωλοχανίο στη νιοστή. Εξάλλου αν ρίξεις μια ματιά στο ITrace, θα δεις ότι έχουν βρει πυρομαχικά παραγωγής του 1971.

Σημείωση 4: Ρωσικά πυρομαχικά χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει που αγοράστηκαν, πότε, ποιος κ.λπ. Αν βρέθηκαν αμερικανικοί TOW (σαουδαραβικοί;) στα χέρια αντικαθεστωτικών στην Συρία, φαντάσου τι γίνεται με τα πυρομαχικά. Στις διεθνείς σχέσεις, κάτω από το τραπέζι, κάποιος πρέπει να κάνει την βρώμικη δουλειά. Την κάνουν πολλοί και θα συνεχίσουν να την κάνουν, ενώ όσοι γνωρίζουν, απλά θα γελούν με το χάλι μας.

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας

Με ρωσικά πυρομαχικά να χρησιμοποιούνται από τους Κούρδους κατά της Τουρκίας, εδώ και πολλές δεκαετίες, ποιος μου λέει ότι τα πυρομαχικά «Παπαδοπούλου» (σαν τα μπισκότα) δεν είχαν σταλεί από την ελληνική πλευρά π.χ. στο ΡΚΚ; Αν ξέρουν, θα μπορούν να απαντήσουν γι’ αυτά που λέγονται και δεν γίνονται, αλλά και για το ακριβώς αντίστροφο.

Ποιος μου λέει ότι τα ρωσικά διαμετρήματα του Παπαδόπουλου που πουλιούνται στην αμερικανική πολιτική αγορά (που είναι κάτι νούμερα μεγαλύτερη από την ελληνική) δεν κατέληξαν σαν τους TOW στα χέρια των αντικαθεστωτικών;

Ποιος μου λέει ότι στις μαζικές ποσότητες οπλισμού και πυρομαχικών που έπεσαν στα χέρια των τζιχαντιστών, δεν ήταν και κάποια του Παπαδόπουλου; Μήπως τώρα όλοι αρχίσουν να σκαλίζουν στοιχεία και βρεθεί στο τέλος η Ελλάδα εκτεθειμένη από τη μαλακία που δέρνει τους πολιτικούς της;

Και ας γίνω ακόμα πιο προκλητικός: Γιατί η Σπυράκη δεν εγκαλεί τις ΗΠΑ για τα αμερικανικά Χάμερ που βρέθηκαν στη Ράκα και άλλες πόλεις που κατέλαβαν οι ισλαμιστές; Γιατί δεν εγκαλούν τις ΗΠΑ για τους TOW; Θα είχε πολύ μεγάλη πλάκα, αφού με τη λογική της ΝΔ, εφόσον κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και βρίσκονται στα χέρια ισλαμιστών, τότε πουλήθηκαν από τις ΗΠΑ στους ισλαμιστές. Θα το πούνε, ή θα καταλάβουν ότι στους πολέμους υάρχουν και λάφυρα; Δεν έχασαν και λίγα, κυρίως οι Ιρακινοί, από τα ζώα του ISIS. Αλλάζουν χέρια και δεν καταλαβαίνεις πως δικά σου όπλα τα βρίσκεις να σε βαράνε.

Διάβασε τους διαλόγους του φόρουμ, το 2008, και θα δεις τι παίζει με τα πυρομαχικά “Παπαδόπουλος” και πόσο επικίνδυνα ηλίθιοι μπορεί να γίνουν με το να ανακινούν τέτοια θέματα, αντί να τα αφήνουν να περάσουν. Δεν ξέρω αν ο Παπαδόπουλος είναι αθώος ή ένοχος, όπως και ο Καμμένος. Ξέρω όμως ότι αρκετοί έχουν κάψει εγκέφαλο στη χώρα, ή ασχολούνται μόνο με την κουτάλα της εξουσίας.

Το σημαντικό είναι τα όσα λέγονται για τη διαδρομή των διαφόρων πυρομαχικών της εταιρείας, την προέλευσή τους και το που μπορεί να καταλήξουν. Στο κόμμα αυτό αν θέλουν να είναι σοβαροί, ας κάνουν καταρχήν μια στοιχειώδη έρευνα στο διαδίκτυο. Αν δεν έχουν στελέχη και γέμισαν με βλαμμένα που ψάχνουν τη δική τους ευκαιρία για το δημόσιο, ας ρωτήσουν, θα τους στείλω δωρεάν μερικές σημειώσεις.