Απόλυτη μαγεία, υπογραφή NASA, με συνδυασμό μουσικής & εικόνας (vid.)

«Η ομάδα μέσων μαζικής ενημέρωσης της NASA Johnson Space Center ξεπέρασε τον εαυτό της συνδυάζοντας καταπληκτική μουσική (The Sound of Silence)με εκπληκτικές εικόνες που συλλέχθηκαν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), με την βοήθεια του επικεφαλής του ISS Randy Bresnik και των μηχανικών πτήσης Sergey Ryazanskiy και Paolo Nespoli.»

Συνήθως λόγοι δεοντολογίας μας οδηγούν στην επιλογή να παραπέμψουμε τους φίλους μας στην πηγή να το παρακολουθήσουν. Το είδαμε στο φιλικό μας ΠΤΗΣΗ & ΔΙΑΣΤΗΜΑ (δικό τους το κείμενο της πρώτης παραγράφου), με την υπογραφή του Θάνου Επαχτίτη και η κάπως κλισέ έκφραση «μας μάγεψε», στην περίπτωση αυτή δεν αρκεί για να περιγράψει την πραγματικότητα!

Οπότε επιλέξαμε να περιμένουμε… να γυρίσει η μέρα πριν το αναρτήσουμε και σας «παραδίδουμε» σε ένα θέμα και ακρόαμα μοναδικό. Τη διασκευή δε του πανέμορφου «Sound of Silence» του μοναδικού Paul Simon, την οποία ακούσαμε για πρώτη φορά, συναγωνίζεται σε ομορφιά την εικόνα.

Αφήνουμε εσάς να επιλέξετε ποιο από τα δύο είναι ομορφότερο. Απλά να συστήσουμε να ανοίξετε την εικόνα σε ολόκληρη την οθόνη και να κλείσετε τα φώτα. Όποιος το δει μόνο μια φορά, μάλλον θα αποτελέσει την εξαίρεση!