Αυτόν υποδέχθηκαν Πάκης και Αλέξης στη μεγάλη… στρατηγική κίνηση, τι να πούμε, εύγε!

Ελπίζουμε μετά από αυτή τη δήλωση του φοβερού και τρομερού «σουλτάνου» της Τουρκίας, να μην έχει μείνει ούτε ένας Έλληνας που να πείθεται από το φοβερό και τρομερό επιχείρημα που προβλήθηκε όταν η χώρα υποδέχθηκε τον Ρετζέπ Ταγί Ερντογάν, με κυβερνητικά «παπαγαλάκια» να κάνουν τότε λόγο για «μεγάλη στρατηγική κίνηση»!

Ο διεφθαρμένος και βρόμικος αυτός ισλαμιστής, ασχημόνησε σε βάρος σφαγμένων, σε βάρος εκτοπισμένων από το γενοκτόνο – δήθεν – έθνος που εκπροσωπεί. Με αυτόν τον άνθρωπο χαριεντίζονται, αυτόν ανέχονται και απέναντι σε αυτόν οι πολιτικοί της χώρας μας επέδειξαν την ολιγωρία που όλοι γνωρίζουμε.

Δεν είναι σκοπός μας να προδιαθέσουμε κανέναν, όμως κρίθηκαν χρήσιμες οι υπομνήσεις, πριν αναγνώσει κανείς τη σημερινή αναφορά του ισλαμοφασίστα της Άγκυρας, τον οποίο δυστυχώς ανέχεται η πολιτισμένη Δύση και «αυτοπαραμυθιάζεται» επικαλούμενη τη στρατηγική θέση της χώρας του, περιμένοντάς τον να ψοφήσει για να επανέλθει δήθεν η κανονικότητα:

«Όσοι θέλουν να φρεσκάρουν τη μνήμη τους ας πάνε να κοιτάξουν την πρόσφατη ιστορία τους. Όσοι εκστομίζουν μεγαλύτερες κουβέντες από το μπόι τους πρώτα να διαβάσουν βιβλία ιστορίας. Ας μάθουν πολύ καλά πως γλίτωσαν να γίνουν παστά ψάρια στο Σαγγάριο, και πως έφυγαν από εδώ πέφτοντας στη θάλασσα (σ.σ. αναφέρεται στη Μάχη του Σαγγάριου τον Αύγουστο του 1921 και εν συνεχεία στην υποχώρηση του Ελληνικού Στρατού που οδήγησε στη Μικρασιατική Καταστροφή)». Χρειάζεται να σχολιαστεί οτιδήποτε άλλο;