Πάλι συγκεχυμένα τα λένε για το μαχητικό α/φ MiG-35 οι Ρώσοι

Ενώ διαφήμισαν με έξυπνο τρόπο την παράδοση του πρώτου «MiG-35» στην Αίγυπτο, το οποίο όμως δεν ήταν παρά βελτιωμένη έκδοση του MiG-29 και αφού προανήγγειλαν την περάτωση των δοκιμών εντός του 2017, έρχεται τώρα ο επικεφαλής της MiG Russian Aircraft Corporation να τα μπερδέψει εκ νέου.

Συγκεκριμένα, η νέα εκδοχή που προβλήθηκε από τον γενικό διευθυντή, Ίλια Ταρασένκο για το μαχητικό 4++ γενιάς που κατασκευάζουν στη MiG, είναι ότι η μαζική του παραγωγή θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των δοκιμών.

Άρα ίσως και να μην τελειώσουν οι δοκιμές μέχρι το τέλος του 2017, ή δεν υπάρχουν κονδύλια για την τοποθέτηση της πρώτης παραγγελίας; Είναι λογικά ερωτήματα ή όχι; Διότι έχουμε και φίλους που διαβλέπουν «εμπάθεια» απέναντι σε καθετί ρωσικό.

Η απάντηση είναι όχι, απλά δεν «καταπίνουμε αμάσητο» όσα καλώς κάνει εάν θεωρεί ότι τη συμφέρει η προπαγάνδα του ενός ή του άλλου. Κι από όσα βλέπουμε, από τη στιγμή που έχουν πρόθυμο ακροατήριο, καλά κάνουν και τα λένε.