Κανείς δεν έχασε στέλνοντας Τούρκους πίσω στη στέπα!

Ενώ στην Ελλάδα δίνονται… κίνητρα και αβάντα στους Γείτονες με τουρκοποίηση της μειονότητας! Δεν χρειαζόμασταν τα αποτελέσματα των ολλανδικών εκλογών για να μάθουμε ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί απαιτούν από τις ηγεσίες τους να γίνει επιτέλους ένα ξεκαθάρισμα και με τις μειονότητες που δεν θέλουν και δεν μπορούν να ενσωματωθούν στις κοινωνίες, αλλά και με τους παράνομους ξένους που μπαίνουν σε κάθε χώρα και στρογγυλοκάθονται.

Χρειαζόμασταν τις ολλανδικές εκλογές, όμως, για να πει κάποιος επιτέλους στον Τούρκο αρχιτσαμπουκά Ερντογάν ότι οι μαγκιές και οι απειλές ΔΕΝ περνούν στην Ευρώπη.


Να του ξεκαθαρίσει ότι α) πιο πιθανό είναι να γίνει χαλίφης όλων των πρώην μογγολικών φύλων και β) ότι η Τουρκία είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ και ΑΣΗΜΑΝΤΗ για να απειλήσει ολόκληρη Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως ήδη έκανε δημόσια με την αναφορά για «ιερό πόλεμο».

Α, ναι; Ας του στείλουν τότε πίσω πεσκέσι κάτι εκατομμύρια Τούρκους που ζουν γκετοποιημένοι στις χώρες της Ε.Ε. και τότε να δούμε πώς θα φαγώνονται μεταξύ τους σαν τα ποντίκια οι συμπαθείς ανόμοιες ράτσες ανθρώπων που συναποτελούν τον καλό μας γείτονα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΑΡΘΡΟ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/663766/kaneis-den-ehase-stelnodas-tous-tourkous-sti-stepa-tous/