Και παπάδες-μαϊμού ο Αρτέμης Σώρρας μετά τα «ομόλογα»

Δεν παίζεται στην κυριολεξία ο Αρτέμης όλων των Ελλήνων, το πρόσωπο που τάραξε τη μακαριότητα του νεοελληνικού μας τρελοκομείου όπου καθένας δηλώνει και κάνει ό,τι του κατέβει, αλλά βρίσκει και οπαδούς, καθώς είναι μια κατηγορία μόνος του, μακράν του δευτέρου. Τώρα, όπως προκύπτει από ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Ελλάδος, ρασοφόροι οι οποίοι εμφανίζονται στα ΜΜΕ ως υποστηρικτές της οργάνωσης του «τρισεκατομμυριούχου», δεν ανήκουν στις τάξεις της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Συνήλθε σήμερα, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, στην πρώτη Συνεδρία Της για τον μήνα Ιανουάριο, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

»Κατά την σημερινή Συνεδρία: […] έγινε αναφορά στην οργάνωση Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, για την οποία εγκαίρως η Ιερά Σύνοδος δια του από 7ης Μαρτίου 2016 Εγκυκλίου Σημειώματός της ενημέρωσε την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον αμφιλεγόμενο, έντονα εθνικιστικό, αντιεκκλησιαστικό και αρχαιολατρικό χαρακτήρα και τον ρατσιστικό λόγο της.

»Δια του ιδίου Εγκυκλίου Σημειώματος είχαν προτραπεί οι Σεβασμιώτατοι Ιεράρχες, οι Κληρικοί και το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα “όπως απέχουν από εκδηλώσεις τοιούτων οργανώσεων και μη ενθαρρύνουν ή υποστηρίζουν παρομοίας πρωτοβουλίας”. Η Δ.Ι.Σ. επισημαίνει επίσης ότι οι ρασοφόροι, οι οποίοι εμφανίζονται στα Μέσα Ενημέρωσης ως υποστηρικτές της οργανώσεως, δεν τυγχάνουν κληρικοί της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος».