Ιρακινός πράκτορας: Είναι ακόμα ζωντανός ο «χαλίφης του ISIS»!

Το σίριαλ με την τύχη του επικεφαλής του αυτοαποκαλούμενου ως «ισλαμικού κράτους», του αιμοσταγούς ISIS, ο περιώνυμος «χαλίφης» Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, είναι ζωντανός! Αυτό υποστηρίζει πράκτορας των ιρακινών μυστικών υπηρεσιών και σε επίπεδο πληροφόρησης, λόγω άμεσης εμπλοκής, ίσως δεν έχει τίποτα να «ζηλέψει» από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Ρωσίας…

Τουλάχιστον οι Αμερικανοί κράτησαν αποστάσεις λέγοντας πως δεν διαθέτουν πειστικά στοιχεία για την τύχη του Μπαγκντάντι, ενώ οι Ρώσοι επιχείρησαν να πιστωθούν επικοινωνιακά την εξουδετέρωσή του, υποστηρίζοντας ότι τον σκότωσαν κατά τη διάρκεια αεροπορικού βομβαρδισμού των μαχητικών τους στη Συρία.

Τόσο περίεργο που εκ των υστέρων θα έμοιαζε ακόμα και με «στήσιμο» σε μια προσπάθεια να οδηγήσουν τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε παγίδα και να τις εκθέσουν!

Ο επικεφαλής της διεύθυνσης αντιτρομοκρατίας του Ιρακινού υπουργείου Εσωτερικών, Αμπού Αλί Αλ Μπάσρι, υποστηρίζει ότι ο Μπαγκντάντι είναι ακόμα ζωντανός και κρύβεται κάπου έξω από την «πρωτεύουσα του χαλιφάτου», τη Ράκα… Θα έχουμε συνέχεια!