Η χειραψία Πούτιν με τον Ντ. Τραμπ, έδειξε πολλά…

Η συνάντηση μεταξύ των προέδρων των ΗΠΑ και της Ρωσίας, Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν, παρουσία μόνο των υπουργών Εξωτερικών και μεταφραστή, ξεκίνησε. Τα φλας των φωτογράφων και το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και των εικονοληπτών, ήταν στην πρώτη στιγμή που θα ερχόντουσαν πρόσωπο με πρόσωπο οι δυο ηγέτες!

Η γερμανική καγκελαρία «πόσταρε» (βλ. ανήρτησε) στα κοινωνικά δίκτυα το βίντεο της πρώτης χειραψίας, το οποίο, θα τολμούσαμε να πούμε, ότι παρά τη συγκράτηση ανάμεσα στις δυο πλευρές εξαιτίας της επιδείνωσης των σχέσεων, δεν μπορεί να κρύψει μια θετική προδιάθεση του ενός για τον άλλον!

Το συγκεκριμένο χαμόγελο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν το «φοράει» όταν συναντά κάποιον που θέλει να δείξει ότι τον συμπαθεί, ή απλά όντως αισθάνεται καλά μαζί του.

Το δε αριστερό χέρι του Τραμπ που έρχεται με τρία απαλά χτυπήματα στον βραχίονα του Πούτιν, πέραν της χειραψίας, μάλλον δικαιώνει όσους θεωρούν ότι οι δυο πλευρές πολύ θα ήθελαν τη συνεργασία, αλλά για να παιχτεί το «έργο», θα πρέπει να έχει προηγηθεί προσεκτική σκηνοθεσία…