Απειλές και από το τουρκικό συμβούλιο εθνικής ασφαλείας

«Μη νομίσετε ότι ξεμπερδέψατε μαζί μας» είναι στην καθομιλουμένη το μήνυμα που εξέπεμψε το τουρκικό συμβούλιο εθνικής ασφαλείας μετά από την εξάωρη συνεδρίασή του υπό την προεδρία του «αρχηγού της φυλής» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (μόνο φύλαρχοι έχουν τέτοια συμπεριφορά).

Τα Κυπριακό ήταν στην ατζέντα της συνάντησης και αξιολογήθηκε η εξέλιξη με την κατάρρευση των συνομιλιών στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας, με τους Τούρκους να κάνουν λόγο για «αποφασιστικότητα στο θέμα της διατήρησης των συμφερόντων και δικαιωμάτων της Τουρκίας και της “ΤΔΒΚ” (το ψευδοκράτος) στο πλαίσιο των δικαιωμάτων μας επί των υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο».

Είναι τόσο γελοίοι – και το λέμε με την κυριολεκτική έννοια της λέξης – που από τη μία μιλάνε για «ΤΔΒΚ» (το ψευδοκράτος τους που το ονομάζουν «Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου») άρα για ένα κράτος γι’ αυτούς, το οποίο έχει σαφείς θαλάσσιες ζώνες, που δεν έχουν καμία σχέση με τον θαλάσσιο χώρο νοτίως της Κύπρου και με βάση το «δίκαιο» που έχουν στο αρρωστημένο μυαλό τους, θέλουν δικαιώματα παντού!!!

Πραγματικά διεθνείς απροσάρμοστοι, οι χειρότεροι στην υφήλιο που έτυχαν να συνορεύουν με τον Ελληνισμό. Από το σκοπευτικό δεν ξέφυγαν ούτε και οι Αμερικανοί τους οποίους εμμέσως έψεξαν ότι εξοπλίζουν τους Κούρδους της Συρίας, το YPG και από εκεί περνούν τα όπλα στα χέρια του ΡΚΚ», ενώ επικρίνουν και το Βόρειο Ιράκ για την απόφαση για δημοψήφισμα με το ερώτημα της ανεξαρτησίας…