Αν αυτό αληθεύει, δίκαια σας αποκαλούν ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Την ώρα που το ΔΝΤ προβλέπει ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα πλησιάσει καν το στόχο των πρωτογενών πλεονασμάτων του 3.5% πέραν του 2016, η Αθήνα χλευάζει και καταφεύγει σε απάτες για να κρύβει κρατικά έξοδα και να εμφανίζει πλεονάσματα, με τρόπο, όμως, που θα τα πληρώσουν επιπλέον των φόρων τους οι πολίτες! Σαν την απάτη του υπουργείου Πολιτισμού με τη ΔΕΗ!

Ήδη, είναι κοινό μυστικό ότι το πρωτογενές πλεόνασμα είναι αποτέλεσμα της πρακτικής να μην πληρώνονται τα πάνω από 5 δις χρέη του δημόσιου στους ιδιώτες. Η εξαπάτηση, όμως, δεν σταματάει εδώ. Γιατί δεν φτάνει μόνο αυτό για να εμφανίζει το δημόσιο πλεόνασμα. Εφαρμόζεται και η παρακαμπτήριος να μισθοδοτούνται δημόσιοι υπάλληλοι μέσω άλλων φορέων για να μη φαίνονται τα έξοδα στον προϋπολογισμό!

Δεν υπάρχει πρόβλημα για την τσέπη των πολιτών με αυτή η πρακτική; Τεράστιο! Αλλά, θα το πούμε αφού περιγράψουμε τις συγκεκριμένες πρακτικές της «όλα στο φώς» αριστεράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ: http://www.liberal.gr/arthro/131682/apopsi/stili-alatos/idou-me-ti-apates-emfanizetai-pleonasma-i-dei-plironei-2338-proslipseis-tis-archaiologias.html