Αθλιότητα του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου, δια του Twitter…

Το «πανηγύρι» που γίνεται στα κοινωνικά δίκτυα με το απίστευτο ατόπημα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και ο γελοίος τρόπος που επιχείρησε να δικαιολογηθεί, με αποτέλεσμα να κάνει τα πράγματα χειρότερα, είναι αποτέλεσμα του παρορμητικού τρόπου σκέψης και δράσης, το οποίο είναι παντελώς αδικαιολόγητο για πρόσωπο που κατέχει τη συγκεκριμένη θέση.

Ας δούμε το θέμα από τη http://lifo.gr/ όπως ακριβώς μας εστάλη πριν από λίγο:

Η ανάρτηση με την φωτογραφία γραβάτας με φαλλούς από τον προσωπικό λογαριασμό του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου προκάλεσε εκτός από αμηχανία και εκατοντάδες χλευαστικά σχόλια στο Twitter. Το συγκεκριμένο tweet δημοσιεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup και μετά από μερικά λεπτά διεγράφη.

Ο ίδιος έσπευσε να γράψει απλά πως ήταν λάθος του παιδιού του. Σήμερα το πρωί, ο Υπουργός επιχείρησε να δικαιολογήσει ξανά τα αδικαιολόγητα. Σε δήλωσή του στο ραδιόφωνο του Real ισχυρίστηκε ότι: «Το πάτησε ο γιος μου από το iPad αλλά είχε μπει στον δικό μου λογαριασμό».

Αρνούμαστε να αναδημοσιεύσουμε την αισχρή ανάρτηση λόγω της εξειδικευμένου χαρακτήρα του παρόντος ιστοχώρου, αφού δεν φταίνε οι Ένοπλες Δυνάμεις να ξευτιλίζονται από την ανοησία του οποιουδήποτε. Μια ερώτηση μόνο: Εάν του είχαμε εμείς ανεβάσει κάτι παρόμοιο, θα είχαμε εισπράξει μήνυση και αγωγή όπως άλλοι δημοσιογράφοι ή όχι;

Όποιος επιθυμεί μπορεί να δει τις «απαντητικές αναρτήσεις», στην ακόλουθη διεύθυνση, στη LIFO.