Ήθελε… να σκοτώσει, η γελοία Ρούπα με τα κορόιδα-συντρόφους

Εξοργίζουν οι σημειώσεις που φέρονται να βρέθηκαν στο διαμέρισμα όπου κατοικούσε η αμετανόητη στυγνή εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου που παριστάνει την… επαναστάτρια, η Πόλα Ρούπα, σημειώσεις οι οποίες τη φέρουν να είχε βάλει στο στόχαστρο το πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον σημερινό αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το υποκείμενο αυτό που επιβίωνε ληστεύοντας τη στιγμή που ο ελληνικός λαός πεινάει και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα εν μέσω ανυπέρβλητων δυσκολιών, σαν ένας άλλος Σώρρας, απατεώνας δηλαδή, επίσης του κοινού ποινικού δικαίου, έναν ακόμα που είχε αφήσει ανεξέλεγκτο η πολιτεία να βυσσοδομεί, πρέσβευε την ένοπλη επανάσταση και εργαζόταν για να την πετύχει…

Ας ελπίσουμε, ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της, απομονώνοντας αυτό το αντικοινωνικό στοιχείο μια για πάντα, καθώς θα πρέπει επιτέλους να εισπράξει τα επίχαιρα των πράξεών της. Δεν όρισε κανείς αργόσχολα… καλόπαιδα (σιτεμένα πλέον βέβαια) να ορίζουν τις ζωές μας. Διαφωνούμε μεταξύ μας, βριζόμαστε ενίοτε, ξέρουμε όμως ότι τη λύση θα τη βρούμε αργότερα ή γρηγορότερα. Αυτό κάναμε πάντα.